Underbara liv

Det finns så mycket jag vill skriva om men mer än vad jag orkar sortera i huvudet så här sent, så jag gör ingen större ansträngning.

Bara lite glimtar från vardagen.
På skolgården har jag observerat en liten som varit lite ängslig för att bli lämnad, men idag kom två små flickor fram och gav henne varsin ömsint, mjuk och välkomnande kram och jag såg hur pappahjärtat i stunden smälte i åsynen av dessa kärleksfulla små. Vilket bemötande, underbara barn!
När jag frågar Samuel på morgonen i skolan om han inte ska springa iväg och leka med någon svarar han tydligt att,  Det behöver man faktiskt inte göra! så står han kvar på behörigt avstånd och tittar på. Det är ju huvudsaken att man gör som man själv vill förstås.

Jag upptäckte idag att vår ormhassel bar frukt! Den har massor av nötter som snart går att skörda. Stoppar man ner dom i marken kan det gro och börja växa rak hassel läste jag. Mycket roligt fynd.  Ännu en skörd att ta tillvara på.

hasselAnnars är det förstås paprika och tomat. ca. tio plantor av vardera. Jag odlade inte lika mycket i år som förra året, då runt fyrtio plantor. Tur var väl det då våren var så kall att jag fick bära in dom varje natt i en månad.
Visst är dom fina!
paprika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.