Vi besöker skolan!!!

Jag och Samuel hälsade på i Elisias och Abrahams skola i dag lördag. De hade öppet hus för föräldrarna.
Samuel har aldrig varit med på en riktig lektion förut men när jag förberedde honom på hur han skulle uppföra sig hejdade han mig för han visste precis.
Man får inte krypa omkring på golvet för då får man hundskit på sig, och så hade han en lång utläggning om hur man får bort hundskit. Skolmoget!!!
Till hösten är det hans tur att börja förskoleklass 🙂 🙂 Det blir säkert bra.
Som nyförlöst med kejsarsnitt efter ett par bökiga vändningsförsök, tittade förlossningsläkaren in där vi låg och sa helt kort, den där får ni tukta! sen gick hon. Men det är verkligen inte så lätt vill jag hälsa henne.
Hans stora nöje är att måla sig själv till olika roller, så jag undrar om han inte kan få börja på teaterskola direkt och slippa grundskolan det vore nog bäst för alla 😉
Det blir ofta fokus kring denne lille man då han tar en så dominant plats i familjen, men han är också (som tur är) så härlig i sitt positiva och livliga temperament.
Vem vet han kanske faktiskt blir skådespelare och då får man nog se upp så man inte har ”tuktat” in honom i en fåra där han inte får utveckla sin talang.
Det gäller alla barn och personligheter, att vara mycket lyhörd och försiktig så man inte trycker undan något viktigt som finns och ska utvecklas inom dom, bara för att man själv vill att de ska passa in i den miljön dom råkat hamna i.

monster

Varning för känsliga tittare.

blodmannen

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.