Min lilla unge

När mitt ”lilla” barn, min lilla flicka kom hem på en snabbvisit, korrekt klädd och körande kommunens bil, för att få sig lite frukost under ett ledigt pass så slår det mig plötsligt att hon faktiskt inte längre är mitt ”lilla” barn utan en vuxen respektabel kvinna som tilldelas stort ansvar. Hur gick det till? (hon har så varit under en ganska lång tid det är bara jag som plötsligt upptäckt detta 😉 ) Mentalt mogen räknar dom ofta med att man är vid 25 års ålder, hon är nu… 25år! Jag inser att hon är vuxen, men ändå är hon min lilla unge 🙂

Eline ca.14 år (tror jag), hon blir nog inte så glad på mig när hon får se denna gamla bild, men hon är ju så fin tycker jag förstås.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.