För vem curlar jag?

På förmiddagen ringde Abraham hem, han hade glömt sina idrottskläder.
Han hade turen att ha en snäll storasyster hemma som satte sig i bilen och körde till skolan med kläderna.
Under tiden hann Elisia ringa från samma skola, även hon hade glömt sina idrottskläder!
Eline fick snällt vända i dörren och åka tillbaka med en till omgång kläder!!!
Är detta curling?
På väg hem svänger hon förbi en annan skola för att hämta sin sambos lilla dotter, varpå hon sedan frågar mig varför alltid alla föräldrar möter sina barn ända framme vid dörren när dom ska hämta. Klarar inte barnen i första klass av att klä på sig själva och komma ut  till sina väntande föräldrar? Är detta curling?
Då mindes jag en annan gång som jag väntade in Abraham. Han hade varit på en dagsutflykt med klassen och skulle komma med tåget. Det regnade och var kallt ute så jag satt lugnt kvar i bilen intill perrongen i värmen, lyssnade på radio och hade det bra. Efter en stund tittade jag ut och får se att alla andra föräldrar hade klivit ur sina bilar och tålmodigt stod ute och frös i regnet på perrongen i väntan på sina barn.
Är det curling? 
Förlåt alla bra föräldrar, men ibland undrar jag om curling alltid är riktat till barnen.
Kan det ibland måhända vara ett sätt att visa upp vilken omsorgsfull förälder man är, eller är det kanske bara en osäkerhet, bäst att göra som alla andra gör!!
Hursomhelst, det är helt okey om man vill curla sina barn, curla för andras skull eller inte curla alls. Tror nog alla goda föräldrar gör det som passar dom bäst.

Alla sätt är bra, utom dom dåliga 😉piano

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.