Inblick i konstvärlden

Jag har ett färdigt stort alster i min ateljé som nu väntar på sin blivande ägare och jag väntar också, men mest på reaktionen då den är gjord på fri tolkning i blandteknik där kunden naturligtvis inte kan veta resultatet av sin beställning. Det ska bli spännande!
Jag väntar också på om jag får tillåtelse att visa upp målningen här.

Men i väntan på det vill jag säga några positiva ord om moderna museet i Stockholm, dit också min tavla ska.. nä inte till moderna, men väl till Stockholm 😉
Moderna museet har alltid något storslaget att erbjuda oss och då inte bara för vuxna, de har även något för barnen.
En konstpedagog ger barnen en spännande visning i museet, och när de tittat runt på en aktuell utställning får de arbeta i verkstan med olika medier. Så otroligt friskt och bra tänkt att ge barnen en inblick i konstvärldens inspirerande miljö.
Upplev något riktigt bra, besök moderna museet.

Fick se en bra bild av Francis Bacons ateljé och visst är min i lite bättre skick.
Det är bra att kunna jämföra med något, även om jag visserligen själv brukar säga till mina barn att inte jämföra sig med det värsta.

untitled

i ateljen min

2 svar till “Inblick i konstvärlden”

  1. Vad roligt med moderna museet! Jag blev nyligen lovordad om det stället härom dagen när en nyfunnen vän berättade att hon praktiserat där när hon utbildade sig till ”art curator”!
    Det kanske är dags att ta sig en tur in till huvudstaden- kul om sonen uppskattar det också!

    Tack förresten på bilderna av ateljéerna! Ska visa min man till försvar- att jag inte är lika o-ordningsam som herr Bacon 😉

  2. Hej,
    Vi har alltid tagit med barnen i alla konstsammanhang och det har för det mesta varit väldigt uppskattat.
    En ateljé ser sällan så konstnärs-romantisk ut som många tror, men huvudsaken är att man själv har ordning i oordningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.