Ännu en helg i livet

Vi har intagit julstämmningsläge på riktigt i vårt hus. Bakat pepparkakor med tända ljus och julmusik. Samuel har länge planerat att han skulle baka King kong. Det blir nog lite svårt utan någon form, ansåg jag. Men han hade helt klart för sig vilken form som King Kong skulle ha. Titta vilka muskler!DSC_0010 Vi var och besökte gymnasieskolan där Elisia senare tänkt studera. Eleverna hade mycket att visa upp och de hade lagt ned ett gediget arbete för att presentera sina program för oss besökare och alla blivande elever. Efter det fick vi mysfika hos min syster, vars son Jonatan med kompis bjöd på äppelpaj och en stor portion mys (tänk att dom kunnat forma sina barn precis efter önskamål) På en förmiddagsgudstjänst i dag var det dans med gruppen Rut som Elisia är med i. De uppträdde stämningsfullt, ett gäng härliga ungdomar. dansare En helg med aktiviteter alltså, vilket innebär att jag inte har kunnat vara i ateljén alls. Det kallas för att vara ledig. I morgon lämnar jag iväg en stor målning som jag har arbetat med en längre tid. Det känns på ett sätt tomt när en målning lämnar min ateljé men ändå på ett tillfredställande vis. Jag har satt punkt och ser fram emot att få lämna över tavlan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.