Teamwork, kommer jag bli en pappa?

Stämningen brukar kunna bli lite grabbig här hemma. Jag håller hårt i Elisia så hon inte överger mig i detta.
Samuel: -Kommer jag pli en pappa när jag blir stor?
Ja det kan du nog bli, svarade vi.
Vilken tur för det verkar göra så ont att föda barn så det får tjejer göra. Killar kan spela dataspel och rocka istället, det är mycket roligare.
I n t e  k u l!

grafitti
Vi gjorde ett teamwork i dag, Torbjörn och jag -agerade frisör- han klippte mitt hår bak och jag fram, samtidigt! Det gick bra men kanske inte dubbelt så fort för att vi var två. Jag gillar inte riktigt frisörers perfekta klippning. Som Caroline af Ugglas sagt, ingen annan än min man får klippa mig för han gör det inte så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.