Så kan det gå, men det gick bra ändå!

När jag jobbar vill jag vara ensam på plan att bestämma, tillsammans med dom jag utför uppdraget förstås. På sätt och vis är jag ju aldrig ensam om att bestämma, jag säger emot mig själv här lite känner jag!
Detta låter väldigt egoistiskt. Men i skapandet måste man vara lite egoist annars blir det inte ett bra resultat och då blir ingen nöjd!
Fotograferingen på brudparet flöt på som förväntat i punkt och pricka ända tills en mysig men oväntad picknickkorg kom emellan, det blev omedelbart missförstånd från min sida eftersom det ruckade schemat, inte med många minuter, men med ett påslaget stresshormon kan det påverka resultatet i arbetet. Jag kan ju ändå vara flexibel tack och lov, och dom viktigaste bilderna var tagna redan före vigseln.
Slutet gott allting gott!

Denna blomfluga älskade brudbuketten och höll sig kvar länge. geting

 

flicka


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.