Kära brudpar!!!

Oj oj oj!!
Nu är bröllopet överstökat! Det var grovt uttryckt på ett helt sagolikt vackert brudpar och ett fantastiskt bröllop.
Vädret höll vad det lovat. Vi jublade över solen som tittade fram på förmiddagen.
Vad jag inte hade räknat med var att kameran skulle bli alldeles schizofren över växlingarna. Jag utsattes för prov, stressad situation med snabba ljusväxlingar samt en och annan överraskande vindpust, milt sagt!
Men det gick hyfsat ändå. Jag är mest trygg och bekväm med att styra ljuset själv utan naturens plötsliga överraskningar, men då får man å andra sidan inte samma fantastiska miljö som tex. Blåvik och runt sjön Sommen.

Jag är förstås ivrig att få visa bilder, men med det måste jag hålla mig. De nygifta måste få sitt och godkänna först.
Joel och Maria. En inte helt övertygad brud vad hon tycker om hästar, mutar med lite brudbukett!

blogg

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.