Målat porträtt och porträttfotografi

Jag  arbetar en del med att utveckla porträttfotograferandet.
Det upptar mycket av min tid men är viktigt för jag tänkte så småningom kunna ta emot beställning även inom porträttfotografering.
Det är ju inte precis en ny sida att ta upp. Lika länge som jag har målat porträtt så har jag ju fotat. Men för den som inte vill gå hela vägen till ett målat porträtt kommer jag snart kunna erbjuda lekfulla-roliga-stämningsfulla porträtt som passar och känner in personen på ett fantasifullt sätt -konstporträtt i fotografisk form- och vanliga klassiska porträtt.
Fotostudion med utrustning måste först ”finjusteras” och lite annat måste fixas 😉
När jag ska måla porträtt åker jag ofta hem till vederbörande i deras hemmiljö och tar,
det kommer jag fortsätta med.
Att måla porträtt kommer dock alltid förstås vara min främsta syssla.

Det kommer nya bilder på sidan ”fotografier” i morgon.
leo

nio

fem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.