Fotorensning och äggexperiment

Igår kväll gick jag igenom gamla fotografier. Ett långsamt arbete och så många skräpfoton jag sparat, men en del riktigt roliga också.
Världen största fotosamling tror jag.

 

Vet inte syftet med vissa bilder. Eller ibland blir det bara lite knäppt helt enkelt.

roligt

skön figur!batman ettTvå systrar, en ananas och…en liten bror?

anans

 

Idag då? Jo vi har lärt oss hur man släpper okokta ägg från en balkong utan att dom går sönder! Intressant experiment och mer än hälften höll faktiskt, de’ ni!
Det var min brorson Mika som bjöd på 25-års fest och då kan sådana pedagogiska aktiviteter förekomma. Tyvärr fick kameran stanna hemma, alla uppskattar inte att figurera på bild. Hade jag varit en snabb tecknare så kunde jag illustrerat ett skönt senario när ett stort gäng vuxna och några små barn står och applåderar för varje ägg som släpps mot marken.
Funderar lite på hur föräldrarna senare kommer motivera för lilla Signe 2 år varför hon inte ska slänga ut maten från balkongen.
Men jag kunde sno några bilder från Torbjörn där min bror Daniel släpper ett emballerat ägg. Min spontana tanke och lärdom var att – om inte ett okokt ägg krossas från den höjden så behöver jag aldrig mer vara orolig när jag skickar väl inslagna glasade tavlor med posten heller.

agg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.