”Tankar för dagen”

Wow! fick just veta att modevärlden och tillverkare har kommit på att kroppar ser olika ut!
Min ena dotter har en sån där getingmidja, den andra har storkben, långa och supersmala.
Och jag själv….? men mina tjejer är normalkonstruerade i allafall och det är ändå svårt att hitta byxmodeller som passar för alla ska se ungefär likadana ut.

Vi som lever på jorden har olika sätt att lösa problem på.
Vissa håller sina problem inom sig och grubblar på djupet ut en lösning medan andra har behovet att klä det med ord och släppa ut sitt bekymmer.
Där blir det lätt missförstånd.
Den som gärna pratar om sitt kan få uppfattningen att den mer introverta inte bryr sig eller har några tankar alls. Medan den som hellre löser problem inom sig kan känna överbelastning om den även ska behöva ta emot den andras bekymmer.
Precis lika omöjligt som att få kroppsmodeller att bli likadana, lika omöjligt och framförallt farligt är det att försöka få en annan människa att fungera som man själv gör.
Många vet vad ångest är och dom flesta har känt depression och alla har haft bekymmer, men hur vi uttrycker det är olika och man ska vara försiktig och inte pådyvla sitt eget sätt  på någon annan.
Detta är en av många olikheter våra själar kan ha.
Vi kommer aldrig kunna förstå en annan människa fullt ut men vi kan förstå och respektera att vi fungerar olika. Lika bra men på olika sätt.

God söndagskväll!

olika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.