Barn på konsert

Min yngsta och min äldsta 6 och 26 år har idag varit på barnkalas tillsammans!
Så kan det bli när det skiljer 20 år mellan syskonen.
Det var en klasskamrat till Samuel som hade kalas och hennes mamma är kompis med Eline så därför var hon med och hjälpte till i bowlinghallen där dom bowlade och kalasade.

live

Efter det åkte vi till Eksjö för att uppleva ca. 150 barn från olika musikskolor i länet som spelade tillsammans med Alexander Rybak.
På en sån konsert med så mycket barn får man kanske räkna med att det finns ett och annat barn i publiken också.
Men damen framför Samuel tyckte nog att jag borde ha stängt in min bedrövliga snorunge på toaletten innan att han var något för aktiv i sitt uppförande 😉
Det härliga var att Alexander själv uppmanade alla unga violinister i slutet att aldrig sitta still och spela! och hela han själv sprudlar ju av liv det vet ju alla, klart man inte kan sitta som ett ljus då, när man dessutom är sex år och full av bara glädje 🙂
Jag tänker aldrig tveka att ta med mitt aktiva barn på tillställningar som är utvecklande och riktat till alla åldrar, vi var ju inte på kungliga operan direkt! man får ju välja sina tillfällen att ta med ett barn och detta var ett bra sådant tyckte jag. Alexander är ju så medryckande och gjorde allt han kunde för att få igång publiken, vilket Samuel levde upp till.
Ingen sorg vilade över oss när vi lämnade stället, superduktiga barn som medverkade så tålmodigt i nästan två timmar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.