Kungsörn!…rättelse!

Wow!!!
Det här är bland det bästa man kan fota! Salig!
Att jag handlöst stupade framåt i snön med kameran riktad mot himmelen spelade ingen som helst roll.
Två kungsörnar kretsandes över huvudet. Trots att teleobjektivet låg kvar hemma lyckades jag fånga dom på bild.
Dessa bilder är från förmiddagens biltur.

OBS! En viktig rättelse! En ornitolog ringde precis och sa att det är en havsörn på tre av bilderna men på bilden med två så är den ena en kungsörn och den andra en havsörn, otroligt vad dom är duktiga att urskilja!

När jag ska köpa en pensel kan jag få känslan av att bo i Norrland. Det är nämligen sju mil till närmaste konstbutik! Sist fick jag åka ca. 30 mil för att rama in, det blir en del bilfärder. Som tur är älskar jag att köra bil och uppleva naturen.

par
kungsorn orn tre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.