Ny jultradition

”Restjulafton” blir den tredje typen av julafton. Lilljulafton har ju funnits länge. Börjar man tänka på dom klappar som beställts på nätet och om dom hinner komma i tid så är det kanske dags med en tredje julafton alltså restjulafton!!!
Nu är dom fenomenala att leverera på kort tid men någonstans går väl gränsen för hur fort dom kan skicka. Vi beställer faktiskt det mesta på nätet, tråkigt kanske men smidigt!
Här står en 160*130cm stor julklapp också och väntar på sin mottagare. Jag blev klar i sista stund, men nu står eller hänger den faktiskt här och väntar på sin ägare. Men jag ska fotografera den innan leverans tänkte jag.
Min kropp totalkolappsade efter sista penseldraget och jag frågar mig vad man gör utanför ateljén? Hur beter man sig när man inte målar? börjar med en ny, föreslog Elisia.fota jag
Oj!! nu fick jag visst en liten kille i knät och livet infinner sig.
Det rullar på och nu äntligen ska jag börja tänka på att det är julafton om….fyra, tre dagar!?
Men som en extra bonus i tillvaron 😉 så ska jag med Elisia till tandregleringen i Nässjö strax för att åtgärda ett fäste som lossnat från hennes tandställning, en kostsam historia när ersättning för resa tagits bort och man för minsta lilla måste åka dom tio milen till och från Nässjö. Men vi får passa på att julhandla lite i  metropolen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.