Mobilbilder

Min telefon är återfunnen, helt otroligt! Jag hämtade den hos polisen i dag, något sämre skick men fungerande. Så nu har jag dom få men minnesvärda bilder jag tog från festivalen. Jag kommer ihåg att jag ångrade så att jag inte hade den riktiga kameran med, men det kunde då kanske ha varit den som blivit kvarglömd (nja…! inte så troligt)

Så ser den ut nu. Ja jag vet…när jag köpte min fina dator så kunde jag ju inte kosta på mig en musmatta, men konstvärlden fungerar utmärkt i min trivsamma miljö.

Jag tycker vanligtvis inte om ”mobilfoton” men ibland får man uppskatta innebörden mer än kvaliteten i en bild.
Mina barn på rockkonsert, Sävsjö celebration. Bilder från min telefon som hittade hem till slut 🙂

hattgängEtt för mig barndoms favoritband. Ca.30 År sedan jag hörde dom live sist. Nu fanns visserligen bara sångaren kvar från gruppen Jerusalem. Nostalgi!IMAG0184Alla trivdes med stämningen och den underbara sommarkvällen i Sävsjö.
Särskilt fascineras och beundrar jag det jobb som utförs inför och under en festival genom den insyn vi fick från min brorson Leo som var ”artistkoodinator” på Sävsjöfestivalen. IMAG0195Denna grupp lyckades få tag på den bästa livvakten. livvakt

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.