100 år

Samuels arbetskompis (eller vad!!) fyller 80 år idag. Han är vår outtröttliga vedstaplare vilket är till stor hjälp för oss. Elisias pojkvän fyller 20 år, så det är stort!DSC_0033

Abraham marscherade tillsammans med övriga blåset på förmiddagen i dag, jag kunde dock inte föreviga det därför att jag övertagit hans mobiltelefon. Han har nämligen hackat sönder tappat den så linsen är full med små prickskador!!
Min mobil försvann på sävsjöfestivalen som jag och barnen samt mormor var på för ett par veckor sedan. Jag tror nästan att jag hade den mest varierade åldersgruppen med mig 🙂 6-75 år, riktigt roligt förutom då att min mobil försvann. Tur i oturen är att jag har barn som gärna byter upp sig då och då så jag får ärva deras telefoner.
Jag fotograferar nästan aldrig med mobilen ändå, så den funktionen klarar jag mig utan.
Nu måste jag skynda på och sätta fart på alla andra för nu ska vi fira 20+80 = 100 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.