…för att du kan!

Nu är det faktiskt fredag.
Tobbe skulle köpa fredagsmys häromdagen. Hans kollegor konstaterade att barnen hans nog skulle bli glada då det faktiskt bara var onsdag.
Men nu Tobbe, är det fredag. TGIF!

Jag är fullt medveten om att mitt jobb inte är likt så många andras, men mina barn har inte fattat att jag jobbar överhuvudtaget. I dag har min tid varit så fylld med avbrott att jag inte ens tyckt det varit lönt att blanda till färg. Inte undra på att tiden inte räcker till.
Bara att jag satt utanför tandläkaren en hel timme idag, då Elisia ville att jag skulle vänta på henne för att sedan skjutsa tillbaka till skolan. Av någon anledning missade vi varandra, så där fick jag snällt sitta och vänta medan hon gick hem, grrr.
Dom lyckas alltid på något sätt att få mig dit dom vill.
Men mamma du är ju ändå hemma…
Samuel har suttit i mitt knä i kväll och velat höra allt om när han föddes och var bebis. Den lille mannen har man däremot aldrig kunnat styra över. Det blev tydligt redan när han låg i min mage, konstaterade vi. Vilket han tycker är väldigt roligt förstås. Han ville inte ens komma ut, så det blev kejsarsnitt.

Jag får inte tillgång till den ockuperade datorn heller där jag har alla bilder, så det får bli en gammal men fin bild. Tobbe och Samuel.
DSC_1062

Jag har postat en tavla idag. Tidigare lyckades ju posten skicka en målning till Huges marina i Tranås ( nästan granne ) Adressetiketten som dom monterat hade ramlat av,  så dom gick på inslagstejpen som gjorde reklam för Huges marina. Tur att den bara kom dit, till grankvarteret, eller tallkvarteret… äh grannkvarteret menar jag faktiskt! annars hade den blivit svår att spåra.
Detta glömmer inte posten, och dom säger att det aldrig hänt förut. Faktiskt har jag inte tappat förtroendet för dom ändå. (Eller, jag är ju så illa tvungen att lita på dom)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.