Gå över ån efter vatten

Jag är den perfekta djur/naturfotografen!!
Äntligen skulle jag ut och uppleva fin natur med alla spännande djur i Tranås med omnejd, det finns så fantastiska naturområden här omkring.
I strålande sol och med det rätta objektivet var jag beredd att fota fåglar rådjur och kanske även få se någon räv. Men efter flera mil utan att se minsta lilla fågel, helt knäpptyst, säger Torbjörn att djuren håller sig gömda och rör sig inte i onödan när det är minus tolv grader, mer än om det finns mat att få.. typ utanför vårt köksfönster där hemma.
Men för den som inte varit utanför dörren på ett par dagar kan jag iallafall visa hur det ser ut i naturen just nu.
natur

En och annan fastfrusen häst efter vägen.

hast

När vi efter flera mils bilfärd med en uttråkad Samuel tillslut kom hem satt det mycket riktigt 35 stycken domherrar (eller Rödspättor, enligt min systerson) utanför fönstret. Kan man säga att vi  ”gick över ån efter vatten” kanske.
Samtidigt lyssnar jag så passande på Mattias Klums vinterprat, och inte får det precis att känna mig som en bättre naturfotograf.

Nu ska vi iväg och åka pulka och grilla korv hos småkusinerna.

faglar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.