Rolig fotostund

I dag fick vi en inbjudan till en familj som lät mig måla ett större oljeporträtt på dom för ca. ett år sedan. Det ska bli väldigt roligt att få besöka familjen och se porträttet hänga i sin rätta miljö.
Har även haft besök av två små underbara barn som kommer att bli så fina som oljeporträtt.
Det är lite mer jobb med att fota så små barn, men också så roligt. Äntligen får man tillåtelse att va sig själv för en stund, dvs. släppa loss och vara heltokig. Det brukar gå hem hos barnen, vad föräldrarna tycker vågar jag inte fråga, då man dessutom aldrig har träffats förut 😉 Men det gäller att få barnens förtroende och uppskattning i första hand så att dom sedan betraktar kameran som en del i leken.

bild av lene

 

Det brukar faktiskt ofta sluta med att barn på besök i ateljén inte vill åka hem, så roligt kan det vara att bli fotad. Sedan måste jag erkänna att mina egna barn och min man är en viktig del i besöket då dom också gärna bjuder på sig själva, så TACK till mina kära medarbetare.

Mina killar grabbar

pojkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.