Kameraköp

Tyvärr har min Nikon precis gått sönder, vilket har fått till följd att jag inte haft lust att göra något inlägg. För vad är en text utan en bild.
På måndag måste det bli en ny på Hegetorns foto eller Scandinavia Photo.
Ett viktigt inköp med höga krav, då det är en avgörande del i mitt arbete som porträttmålare. Jag har en fotostudio i min ateljé som också frestas att kompletteras med nya produkter från en sån butik 😉
Det är inte så lätt att hitta i djungeln, framförallt då behovet är så akut och även om jag vet vilka krav jag har på en kamera så är det svårt när köpet måste ske snabbt. Jag är fäst vid min Nikon. Det har varit en mycket bra kamera, men det finns ännu bättre. Det blir spännande.
För tillfället får jag nöja mig med mannens bilder tagna av honom med hans iphone, och då blir det bara insekter och småkryp,  för det är det ända han fotar just nu!!

Ett sällsynt och ett ganska ovanligt besök i vårat hus, en sälgskimmerfjäril.

fjarilen

 

En vanlig groda! Men nog så fin tycker jag.

grodan

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.