Blyertsporträtt


Denna lille knatte är nu åtta år.
När man avporträtterar så små barn, är syftet ofta att man vill stanna i ögonblicket eller stoppa tiden.

blyertsporträtt barn

Som alla förstår, dröjer det inte länge förens dragen hos en så här liten person har förändrats. Det är en tid som man aldrig får igen. Det finns ett speciellt värde i det och är därför en anledning till varför man förevigar detta tillfälle.

I morgon kommer jag troligtvis lägga ut ett porträtt på fyra bröder i samma stil.
Vanligtvis målar jag mest porträtt i olja, men ibland kan det kännas rätt med ett lite ”enklare” porträtt.


Med risk för att vara tjatig så måste jag också nämna att Tranås musikskolas ungdomsblås har kommit tvåa i RUM-festivalen i Västerås, en riksfinal för unga musiker. Vår grabb, med en medalj runt halsen är nu alldeles till sig av stolthet. Han kom precis hem efter en lång festivaldag där han bla. fick uppleva en konsert med Alexander Rybak, från och med nu en ny idol för honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.