Oljeporträtt, leverans av konst på olika sätt

Jag vill tacka för ett trevligt besök från Åland.
Ett oljeporträtt har lämnat min ateljé, som det ska va, och vi blev sugna att semestra på Åland ( tillsammans med miljoner andra förstod vi ) Jag delar med mig av det som gläder mig och får tillbaka så mycket av det som gläder andra, detta spännande utbyte människor emellan.

Skulle utreda vissa incidenter med posten, så jag bad storgrabben passa lillebror en timme. När jag kom hem undrade jag om allt gått bra, Jajamen det har gått så bra, han har suttit snällt och ätit kaviar nästan hela tiden. Typ halva tuben, Snyggt barnvakten!!! (han behöver nog träna på det lite oftare)

Den lilla nörden vaktar sin plats mot storebror.dator
Posten var djupt bekymrade över hur paketet kunnat komma så fel, det hade dom aldrig varit med om förut. Efter detta kommer jag stanna kvar för att se till att de får på adressetiketten ordentligt och på rätt paket, vilket förmodligen var felet.
De kommer att göra en utredning på denna händelse. Det är bra att de ser allvarligt på det. Viktig post får absolut inte försvinna. Som tur var hade jag satt mitt namn och telefonnummer bak på tavlan, annars hade de kanske inte kunnat spåra varken mig eller mottagare.
Det handlar ju inte endast om ett ekonomiskt värde, det ligger månader av arbete bakom också, samt inte minst en väntande mottagare.
Det kan tyckas osäkert att leverera med posten efter detta, men det har aldrig förekommit några problem förut, det är en mycket allvarlig händelse för dom också.
Många väljer dock att komma själva för att hämta sin tavla, vilket jag tycker är mycket trevligt och jag bjuder gärna på en fika.

Ett svar till “Oljeporträtt, leverans av konst på olika sätt”

  1. Vill bara berätta att tavlan kom rätt till slut!! Min son tyckte att det var som ett fotografi nästan 🙂
    Jättefint gjort!!
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.