Nytt bildverktyg och palett

,

Tack Värnamo! Nu hoppas jag att de sålda verken kommer att vara till glädje.

Vi är välsignade med en treåring som har upptäckt datorernas rika utbud, vilket har fått till följd att övriga familjen inte har en chans till åtkomsten. Han lägger beslag också på just den dator som jag alltid brukar använda mig av när jag gör mina inlägg. Suck!

Ett porträtt från år 1925 på gång.

Har nyligen inskaffat ett nytt arbetsverktyg att ha som bildunderlag, en iPad. Eftersom jag då och då får beställningar från riktigt gamla svartvita fotografier så blir bildkvaliten så mycket bättre på en bildskärm. Den har visat sig även funka som palett då jag nyss tappade den i oljefärg:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.