Ett konstverk, en människa

under arbeteKonsten har ett språk som inte talas av så många. Den behöver ibland kompletteras med en titel eller förklaras.

En del människor har ett beteende som inte förstås utav så många. Det finns de som är friska och andra som är sjuka, men där emellan finns en stor gråzon. De människorna kan vara svåra att förstå, och livet är en hård konkurans. Särskilt för ungdommar som är utsatta för poängbedömning. Högsta poäng ska ges till varje unik individ, och alla måste få höra, älskade unge Du är fantastisk.

Det finns så många runtomkring oss som exempelvis har något neuropsykologiskt problem, och som de flesta inte förstår. De blir ofta tillsagda att skärpa sig för att få en tillhörighet i  flera sammanhang. För dom är det ett krav som kan vara lika svårt som för en lam att resa sig upp.

Det går inte alltid att ändra på  en människa, men det går alltid att ändra ett bemötande.

Ett konstverk kan vara svårt att förstå men när man har lärt sig att se på ett annat sätt kan det vara helt fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.