Precis som det ska vara

Den här tiden varje år mäter jag min ålder. Jag kan fortfarande höra syrsorna, då är det lugnt, än är jag inte gammal! Det är när sinnena börjar avta och tappa sin funktion som man vet att man närmar sig den högre åldern. Tiden har vi skapat och den är fri att tolkas. Varje människas individuella åldrande är ett bevis på detta.

När jag målar en människa är den alltid vacker, alltid helt perfekt. Ingen defekt är opassande bara personlig och precis som det ska vara. Om man är född till människa så är man i första hand människa, vill man kalla sig man eller kvinna så gör man det, men människa räcker för det är vad du är. 

Du får älska vem du vill, men respektera alla.

Detta är mina ord, dina ord är dina precis som det ska vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.