Leverera en målning

Nu har jag inte uppdaterat på väldigt länge. Det betyder inte något annat än att det har varit mycket att göra, vilket visserligen är bra, men inte alltid lika bra för sinnesnärvaron. Det är hög tid för återhämtning och eventuellt lite semester.

Först ska denne man levereras till Stockholm. Det skulle ha varit ytterligare en målning, men allt går inte alltid som man tänkt det och ramlisten räckte inte till (har jag varit med om det förr, suck!) Ett arbete jag själv ska hantera brukar gå att lösa för det mesta, men så fort man anlitar en tjänst, tappar man kontrollen och då är det lätt hänt att allt inte går efter planerna. Men så småningom blir den klar för leverans också, det tar bara lite längre tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.