Klabbes bank

Måste bryta in med hett tips till musikälskare. Jag kom precis hem efter en konsert med Sveriges i särklass absolut bästa band, Klabbes bank https://youtu.be/8tgk5mVSQnc

Har man lyssnat mycket på Esbjörn svensson trio innan så är dessa en klar ersättare i sin egen genre, men som till viss del påminner om E.S.T.
Jag glömde kamera hemma, det kändes konstigt. Jag som är ”en göra, inte bara titta” har svårt att bara vara passiv åskådare. Men det gick bra och jag kunde bara vara liksom. Känslan att uppleva detta band går inte beskriva, det är en själslig, andlig och euforisk upplevelse som jag starkt och innerligt kan rekommendera.

Första bilden är från kvällens spelning, tagen med mobilkamera. Resten av bilderna är från ett tidigare års konsert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.