Förseningar är dagens melodi

Nu för tiden kan man väl räkna med att leveranser blir försenade, eller uteblir helt. Att få ramar till dessa målningar tog väldigt lång tid. Tanken från början var en annan ram, en från Italien. Den fanns men kom aldrig. Vi får nog inse att beställningar utanför landsgränsen är svår att beräkna numera. Det blev svensktillverkat och nog så bra. Men jag kan tycka att det är dags att lägga lite tid på struktur på dom svenska listerna. Italienska lister är så otroligt vackra.

I dag hämtade jag äntligen dom nyinramade målningarna. Så här blev resultatet, även om det är väldigt svårt att få ett fotografi att överensstämma med originalet.

Porträtten är till ett företag i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.