Låt dig inspireras

Jag håller på med ett nygammalt porträtt. Det är i en stil som påminner om tiden 17-1800 tal. Ett annorlunda sätt att måla på än vad jag är riktigt van vid. Väldig nyttig träning för en som ständigt drivs av lusten att utvecklas.

Som det är just nu, börjar även jag som porträttmålare känna av återhållsamheten som många andra gör. Det har nog inte så mycket med smittan och sjukdomen att göra tror jag, utan ovissheten. Hur länge och hur hårt det kommer drabba oss ekonomiskt och även mentalt. Denna ovisshet gör nog att många väljer att leva mer i nuet och undvika att se för långt fram. 

När jag besökte min kära kreativa konstbutik i Linköping https://www.wsochcompany.se/ diskuterade vi hur det kan se ut. Dom beställer exempelvis färg från England, inga problem därifrån. Färgen ligger och väntar på att bli levererad. Men färgtubernas korkar kommer från Kina och där är det stopp. Alltså färgerna kan ju inte levereras från England utan korkar!!  Många detaljer ska klaffa, vilket ställer till det när samarbetet länder emellan slutar fungera. 

Men konstbutiken är den mest kreativa jag mött, hjärnan går på högvarv att hitta alternativa lösningar. Under denna kristid utvecklas dom som aldrig förr.

Ju svårare tider desto mer kreativitet. Jag rekommenderar alla att besöka konstbutiken,  https://www.wsochcompany.se/ Dom har väldigt mycket material för hobby som proffsskapare! Via deras Instagram kan man få massor tips och idéer. FÖLJ DOM!

Hur det än blir (läs knäckebröd och vatten) kommer skaparglöden bara växa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.