Porträtt till Helsingborg

Ett liknande porträtt som det jag levererade till Linköping ska nu till Helsingborg.
Det är ju alltid lite roligt om jag får sällskap när jag gör dessa resor. Nu verkar det som om båda mina döttrar följer med, så dom tyckte det var lite onödigt att jag också skulle med…ehh?
Tjejerna får nog finna sig i att det faktiskt är dom som följer med mig!

Det är lite svårt att härda ut denna mörka årstid, vet inte riktigt vilka verktyg som krävs för att ta sig igenom det! För tillfället sitter jag och tittar på Bolibompa tillsammans med en väldigt gullig liten kille och en hund som hellre vill ut och springa.

Av någon anledning blir alla bilder jag lägger ut här suddiga nuförtiden. Det är nästan så jag inte vill visa bilder alls. Det är lite trist, eller ganska mycket trist! Instagram visar bilderna med mycket bättre kvalitet. Så jag får väl hänvisa dit om man vill se bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.