Varvar med lite eget

Alla beställningar för perioden är avklarade, JAG FIRIAR! Främst för att jag har kunnat hålla den tidsram som var tänkt men jag knappt vågat tro på. Så många målningar på samma gång har jag aldrig åtagit mig förut men nu vet jag att det går! Därför har jag börjat måla på lite eget, varvat med nya beställningar 😉

En turné som tog sin början på Plan B här i Tranås i går var gruppen Klabbes Bank. Sättet att fira mitt rekord kunde inte vara bättre än att gå på deras spelning, tillsammans med nästan hela familjen! 

Efter att ha haft Esbjörn Svensson trio som en av favoriterna i musikvärlden så är Klabbes Bank en god ersättare faktiskt! Bilder i detta fall säger inte mer än tusen ord, dom måste lyssnas på! Men jag gillar ju bilder så därför får man helt enkelt ta det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.