porträttmålning och bästa butiken

Idag överlämnade jag ett porträtt till Linköping. Mottagaren uppskattade målningen vilket gläder mig mycket.

I linköping finns en butik värd att besöka för alla som har minsta lilla kreativa ådra. Ws & Co heter den.
När vi gick in satt en logga på väggen utanför som såg ut på ett sätt, när vi lite senare kom ut fanns där en annan och under tiden vi var inne i butiken hade tydligen en tredje suttit där. En äldre kund kom in och kommenterade något förbryllat -inte visste jag att ni skulle börja med dans också 🙁
Nej nej vi ska inte göra festlokal, utbrast butiksägaren! det var den tidigare innehavarens skyllt!

Det är en konstmatrialbutik som har allt. När många liknande affärer lagt ner runtom i Sverige så har denna gjort tvärtom, öppnat upp och utökat sitt sortiment väldigt mycket. Jag är otroligt tacksam för det och som sagt dom har allt för den som är det minsta lilla kreativ.
Min äldsta dotter Eline var med mig och vi konstaterade att alla julklappar i år kan införskaffas här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.