Dagen igår

Semester en timme då och då är vad jag bukar ta. Men nu var den här långa ledigheten på hela tre dagar viktig. Det är en stor höjdpunkt att fylla tio år, kanske en av dom viktigaste och mest minnesvärda födelsedagar i livet. Fortfarande liten och förväntansfull men ändå så stor att minnen etsar sig fast för resten av livet, det är stort! Jag har lovat Samuel att alltid ha semester på hans födelsedagar, lyx!

Vi fyllde vår sjusitsiga bil till bredden, så pass att vi t.o.m. fick en kommentar om alla unga och barn som fick plats och en förmånlig parkeringsbiljett (om det finns såna) utanför gröna Lund. Där tillbringade vi Samuels dag. Inne på grönan mötte brorsonen Leo upp oss. Han jobbar som manager för artisterna som uppträder och han maxade verkligen denna dag för både oss och Samuel, som dessutom övervann sin karusellfobi. Heja Samuel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.