Utmaningar

Vi strider mot tiden i allt vi gör. Jag kunde fått vara med i en tv-inspelning för TV4, där tanken var att dom i programmet skulle göra en porträttbeställning. Men igår efter lite diskussioner med produktionsbolaget konstaterade vi att tiden inte skulle räcka till. Utmaningar är livets drivkraft, men tiden är ofta dess motkraft!

Det hade varit spännande såklart och jag kände mig otroligt glad över att ha fått förfrågan. Nu flyter inte målningarna på med riktigt samma lätta hand på grund av vårens baksida. Jag brukar inte drabbas så ofta, men i vår har nog allergin slagit till med kraft så just nu är jag ganska lättad över att det inte blev någon TV-inspelning.

Detta träd mitt framför dörren kan ju vara en orsak! Annars är det är otroligt friskt i trädgården just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.