Porträttmålare

Jag är porträttmålare! Utan människor omkring mig, gamla och unga vore det inte möjligt. Jag lever på det!
Jag målar människor, deras yttre och deras inre, försöker spegla den hela viktiga människan.
Jag är beroende av er!


  

 

 

2 svar till “Porträttmålare”

  1. Härligt att kunna arbeta heltid med sitt intresse men varför känner du att du måste avstå utställningar och musik?
    För övrigt noterar jag att vi målar med samma sorts penslar i den nedersta bilden 🙂
    God fortsättning på det nya året!

    • Jag borde kanske ha förklarat mig lite bättre i det jag skrev. Det var med lite ironi men också sant. När jag har mycket porträtt att göra kan inspiration för annat konstutövande värka i kropp och själ om man inte hinner med att utöva den. Musik och konstutställningar ger mig just den inspirationen och ibland kan det nästan kännas bättre att avhålla sig det om tiden inte räcker till. Annars är naturligtvis konst och musik det bästa jag vet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.