Minisemester, Mall of scandinavia

Äntligen kom vi iväg på en minisemester, som vi har längtat! Resenärerna, min syster och mina döttrar Eline Elisia och jag.
Mina tjejer fick en shoppingdag på ”Mall of Scandinavia” i julklapp. Det är faktiskt första gången vi gjorde bara en tjejresa. Obeskrivligt mysigt i ett helt galet sällskap, men så fantastiska. Tack syster för övernattning och stort nöje på Friends hotell!
Hotellet ligger ca. tjugo meter från gallerian, väldigt skönt att inte behöva gå ute i kylan och frysa.
mall-off-scandinavia

Jag har en stark tendens att lämna tillbaka allt jag köpt, nästan alltid!Efter mycket om och men köpte jag tillslut ett par skor. På natten låg jag och funderade i vanlig ordning om jag skulle lämna tillbaka dom.Eline låg samtidigt i sitt rum och funderade på att gå ut till bilen och klippa bort etiketterna på skorna för att jag inte skulle kunna lämna tillbaka dom.Vid frukost morgonen därpå diskuterade jag med min syster om hon ville följa med mig för återlämnande av skor. Eline som varit borta några minuter tittar på oss och utbrister, – Det går inte! Jag har klippt bort alla lappar…! Men här är kvittot sa hon, och rev sönder det.
Ingen återvändo alltså och jag måste acceptera mitt köp, men nu är det i alla fall inte mitt fel att jag inte kan ångra mitt köp, skönt!
Jag har ofta beställningar från stockholm och gör därför turer dit då och då, men denna gång var det enbart en nöjesresa vilket inte händer så ofta.

mall-of-scandinavia

Äntligen lyckades jag komma ihåg kameran. Eftersom den är ett arbetsredskap för mig är det så lätt att glömma den vid familjeutflykter och jag undviker helst mobilbilder.

Förresten la min telefon av en timme in på det nya året, dennes tid var tydligen utmätt! Men den ersattes snabbt av en ny.

Utsikt från en gigantisk höjd från 22 andra våningen på Friends hotell.image

Lite knäsvaga tjejer. Bilder från hotellet.

image

imageEtt uppskattat gym.

imageimageimage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.