Ljusmanifestation och akutmottagning

Jag är djupt besviken! Inte på någon annan, bara på mig själv.
I kväll laddade jag och mina tre barn upp med värmeljus, vi skulle på ljusmanifestation nere på torget i tranås hade vi tänkt.
Lyckades bara göra ett djupt jack i handen precis innan. Min livsviktiga vänsterhand! Jag drog snabbt om förband och körde mitt privata utryckningsfordon ner till Apoteket där dom tog emot med värme och upplät sin plats till att bli en akutmottagning, där min Elisia agerade sjuksköterska. Hon blev lovad anställning på Apoteket då man insett att en sjukvårdare faktiskt är något som kunde vara bra att erbjuda många i akuta lägen.
Eftersom vi skulle på manifestationen, och klockan var för mycket för att söka upp vårdcentralen, och för att det fanns lejon på gatan…! (citat min pappa) så fixade vi till det lite elegant på plats.
Jag är för det mesta både vänster och högerhänt men måla gör jag bara med vänster. Typiskt!
Det blev en kort vända på torget i ett viktigt syfte men med en värkande hand.

En eloge för alla som står upp för sin nästa, för rättvisa och medmänsklighet.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.