Till brandkontoret, rätt färg?

Nu står ett oljeporträtt i min ateljé och vilar i väntan på att bli levererad till brandkontoret, som ligger i en gammal vacker byggnad beläget på mynttorget i Stockholm.
Jag levererar den själv, kanske får jag se hur den ska hänga.
I minnet memorerade jag färgen på salens väggar när jag var där för att fota personen som jag nu avporträtterat. Spännande att se om färgen är som jag minns den och valde som bakgrundsfärg på avgångsporträttet. Jag brukar faktiskt kunna lagra en färg exakt i minnesbanken för att sedan återskapa den hyfsat bra.
Har glömt be om tillstånd att visa upp porträttet här, men det kommer.

Nu står två nya uppspända dukar redo för att sätta penseln på.
Ett äldre mycket fint par – även de från huvudstaden-  ska porträtteras.

Jag gör en lite extra grundning först för att få den yta som önskas.malar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.