Åker gärna ut

Idag hade jag tänkt resa till Jönköping och Westers konstbutik, men vädret har överraskat oss. Långtradare som vält på vägen mellan Gränna och Jönköping och tydligen ett otäckt snöoväder.
Jag känner aldrig något motstånd i att resa, och särskilt värdefullt om det är för att träffa någon som ska avporträtteras. Det är nästan så att jag föredrar att besöka på plats oavsett avstånd, för att känna av den miljö porträttet ska passa in i. Bor man dessutom på en liten ort som Tranås får man förstås räkna med lite extra resor.
Jag får säga det ofta: jag besöker gärna på plats för att fotografera och inte minst träffa vederbörande i sin rätta miljö. Det är mitt uppdrag och jag gör det med glädje.
Nu ska jag bara till Jönköping men får ta det lugnt.

Jag uppskattar inte den här årstiden, har god lust att gå i ide.
Kylan skapar en oroskänsla.

När lejonet stryker bakom träden, är jag inte så kaxig.
lejon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.