Jag vore en ganska dum mamma då!

Det finns inga gränser för hur länge denne lille man kan vistas ute i naturen, och tillsammans med djur skulle han kunna vara dygnet runt. I dagarna har jag besökt olika lantgårdar tillsammans med honom. På ett ställe fanns ett tjugotal hästar. Efter att ha gått från den ena hagen till den andra i en timme hade jag fått mer än nog, men inte han.
Vi var tvungen att gå runt hela den stora ängen för att klappa dom hejdå.
Vad skulle vuxna säga om jag började gråta tror du? då skulle dom nog tycka att du vore en ganska dum mamma! (Det var visserligen inte en enda människa där) men jo visst vi stannade ytterligare en stund för annars…!
-Om vi får för ägarna, kan vi ta med en då?
Plötsligt utropar han förvånat: Mamma vet du…. det finns röda träd!
Jag älskar verkligen att vara ute med denne lille man!

Han är en rätt kreativ ansiktsmålare! Djuren var dom enda som inte brydde sig om hur han såg ut.

Det finns idéer om allt, vad kan man göra med en bulle.etttva Vi blev bjudna på tunnbröd av ett par invandrarkvinnor som dom gräddade på en plåttunna med eldstad inuti. Rolig ide och otroligt gott.femfyraLite får kan vi väl ta med oss hem i alla fall!
far

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.