En helg av värde slutar med medalj!

När det är helg så är det..”helg!”
Att göra helg och koppla av, lägga arbetet åt sidan och bara vara ledig har jag aldrig riktigt känt att jag kan göra med ro. Då är det bra när Tobbe kommer och säger:
Vi åker till Tåkern tycker jag!

Det nya naturrummet vid Tåkern är en fullträff! Har man inte varit där så är det en stark rekommendation från alla här i familjen. Dessutom grillar man ju korv förstås!

naturrum

Jag ville njuta av nuet och inte bara se naturen genom en lins och eftersom mina barn gillar att fota så fick Elisia ta ansvar för min kamera större delen av tiden.
Detta är ett av få tillfällen jag kan lägga allt åt sidan och med tillfredställelse känna att annat faktiskt är minst lika viktigt som den tillvaro mitt fokus kretsar kring varje dag.

Bara vägen dit!!

aDet finns mycket spännande för barnen också. Förutom naturen i sig så har det gjorts en liten led som heter ”Prinsessan Estelles sagostig”  Den gick Samuel jag och Abraham en bra stund, mycket underhållande om man inte bara vill titta på natur och fåglar i det stora fågeltornet.
Med denna utflykt kändes det som om man samlade hela sommaren på en enda eftermiddag.

c d
Letar han pokemon  eller är han själv en nykläckt?

e

Svalorna har precis fått en ny kull ungar, tredje i år tippade Tobbe på!g

 

Detta var dock en lite oroväckande syn. Tåkern börjar nästan torka ut.
Jag trodde på håll att det var tång som flöt omkring men det är botten på tåkern man ser. i
takern

j

Tillbaka till vardagen i dag.
Så var det ju det där med fotboll också. En riktig medalj fick han med sig i dag efter den sista fotbollscupen. Det är synd att fotbollen slutar för säsongen tycker t.o.m. jag.dsc_4127

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.