Effektiv tid och proffsig underhållning

Tiden kommer alltid ikapp en, förr eller senare.

I går kväll åkte vi genom ödeshögskogarna som är så rikt på vilt. Samuel hade spaning åt höger och vänster och såg mycket, men missade ett litet område i den högra dikeskanten så det small till.
Vi som skulle hem i tid och inte planerade något avbrott på vägen!
En grävling fick sätta livet till och jag tog ”varsamt” hand om dess kropp som så olägligt låg mitt i körbanan. Så mycket vilda djur just nu, se upp på vägarna!
I morse skulle jag vara effektiv igen och hinna med det ena och det andra, men insåg att mina arbetshandskar saknades. Lite snabbt hinner jag åka till granngården för att köpa ett par tänkte jag, med en bil som inte riktigt betedde sig som den brukar. Väl framme insåg jag att det var punktering!
Så för tillfället är jag utan bil och hinner göra allt som tiden innan inte räckte till för, när vi flängt omkring.

Jag gillar som bekant bilder, så jag berättar gärna med det!

Stoltast i gänget över att ha fått i sig en pizza!

pizza
Att se människor utsätta sig för faror som kan skada eller rent av döda dom har jag väldigt svårt att fascineras av. Visst är dom skickliga men i min föreställningsvärld är det blodbad och jag sitter och håller andan beredd med 112 och drar en stor lättnadens suck när allt är över. Det är inte roligt!
Skara sommarland presenterar…

eld

Detta roar, även om spänningen är total och olyckor kanske t.o.m. inträffar oftare. Men det är i alla fall inte poängen med underhållningen.
Min systerson tävlade triathlon och vi hejade ( härjade föreslog datorn och det kanske var sant ) Han kom på andra plats 🙂
Bästa Elias!elias triatlon

Så här på sommaren erbjuds så mycket naturligt snacks överallt. Så gott att ha bredvid när man sitter och målar, perfekt godis tillsammans med stanken av terpentin!!;)

snacks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.