Tror du på skyddsänglar?

Vi har vedpanna som uppvärmningssystem i huset så ibland behöver man hugga lite ved, som i morse.
Jag började lite smått, för att varva med att lägga in tvätt i maskinen. Jag gick en trappa upp för att leta tvätt i barnens rum. På vägen tog jag av mig skorna och bytte av någon anledning från tunna somriga converse till rejäla Ecco skinnskor (ursäkta reklamen) att byta till kraftigare skor var ett konstigt val tänkte jag då jag bara skulle vara inomhus och aldrig annars brukar byta skor för att hugga ved, vilket man såklart borde göra.
Jag fortsatte hugga, något stressad och med min dåliga pricksäkerhet så slant jag förstås och med full kraft högg mig rakt i foten!!!
Chockad slet jag av mig skon och såg till min lättnad att allt satt kvar men med någon liten skada och ett jack i skon, men ännu mer skärrad av tanken, hur hade det sett ut om dom tunna tygskorna varit på?
Definitivt och utan tvekan hade då en allvarligare skada vara ett faktum.

Om man av någon anledning tvivlar på änglavakt så gör då inte jag det.

Man kan ju undra, varför hugga sig överhuvudtaget då. Kunde inte skyddsängeln avvärja det? men jag är sån att jag behöver den varningsklockan ibland för att ta det lite lugnare och eventuellt bli lite klokare!

Känner mig fortfarande skakis!

yxaJahop det var dagen händelse!
Betydligt trevligare var det i går. Vår fina Abraham hade konfirmationsavslutning.
Vi hade tänkt ta det lite lugnt denna dag för Abraham är inte så mycket för stora pompösa tillställningar. Men när natten kom och jag summerade dagen, insåg jag att den blev ganska späckad ändå. Från kyrkan-tänkt fika på ett utvalt ställe men som blev inställt och fick spontant förläggas hos min syster -morsdag -lek med kompis för Samuel-fotbollsmartsch -kvällsgrillning och sedan var alla ganska trötta men nöjda och glada, hoppas konfirmanden också kände så.

Älskade Abraham har gjort ett vuxenkliv i sitt liv!

konfirmand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.