Sommar och fotbollsträning

I dag har Samuel invigt försommaren på riktigt.
Det finns mycket att skriva om -tankar reflektioner och annat spörsmål!!
så jag håller mig till det ytliga, dels för att det är sent och för att det ytliga kan vara nog så viktigt, så tar jag det andra i morgon!

När jag drog fram vattenspridaren för den nysådda salladen -som Samuel visserligen strax innan drog upp från sin jordbädd….suck! men det som fanns kvar behövde vatten, så vips var han där avklädd och redo min lilla planta!

vattenspridare spridare vatten

Men det var bra kallt!

varmEfter detta upptåg åkte vi iväg på första fotbollsträningen, vilken sommarvärme. Vi hade kaffe med och satt på gräsmattan i solen, hejarklacken Elisia Tobbe och jag. Äntligen underbara sommar som vi har längtat.s samuel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.