Konsert

Igår var Elisia med pojkvän, jag och Abraham (som också var med och spelade som förband i kulturskolans storband) på konsert i världens vackraste kulturskola, utan tvekan! Det är väldigt roligt att just kulturskolan har sin verksamhet i Tranås finaste kulturbyggnad.
Det var en konsert med Hanna Svensson kvartett.

hanna s instrument

Abraham fick veta att Alexander Rybak ska ha konsert i Eksjö i mars vilket han jag och Samuel bokade in. Lite inspiration för grabbarna. Abraham har varit och lyssnat på honom innan och han ska tydligen vara väldigt medryckande och inspirerande.
Abraham behöver lite positiv pushning, och att strö ett litet guldkorn då och då kan vara till hjälp i många jobbiga stunder.

musik

svensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.