Trötta tankar på morgonkvisten!

I dag kan man minst sagt känna sig urblåst.
Satt just och funderade på om det verkligen alltid är så hälsosamt att motionera. Skam åt mig att våga tänka så, men igår körde jag Samuel i bilen till skolan av ”skälig anledning” och kände mig både pigg och stark hela resten av dagen till skillnad från dagen innan då jag gick, till lika i dag då jag kom hem helt slut och urblåst med huvudvärk och svårt att komma i gång. Dålig kondition skulle många säga, men det tror jag inte eftersom jag rör mig väldigt mycket och jag brukar faktiskt nästan alltid gå med honom om det inte är något speciellt som ska uträttas. Jag undrar faktiskt om motion, utöver den man får till vardags, är bra för alla! Kanske gäller detta oftare underviktiga med mindre reserver, vad vet jag? Men jag minns att jag faktiskt har hört det från någon expert också. Vi är väl olika konstruerade men det är pinsamt att erkänna😏

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.