Lördagspyssel

Det är svårt att bara titta på när andra skapar tycker jag.
Frissan är ju ett sånt tillfälle då man bara får sitta still och titta, vilket brukar resultera i att jag går hem och klipper mina pojkar!
Jag har däremot fått många bra tipps och frisören har inget emot att dela med sig av sin kunskap. Med tjejer blir det inte så ofta aktuellt med det långa håret!  Men ibland blir det en och annan Dip Dye! Idag gjorde Elisia det själv för första gången men halvvägs tog toningen slut och jag fick i alla fall slutföra ”målandet” i hennes hår, barnsligt roligt!

image
Så fick jag äntligen så mycket kurage att jag tog Torbjörns rakapparat och klippte mitt eget hår!!!
Jag har tröttnat så på att passivt sitta av tiden hos frissan när jag har sån lust att göra själv, och nu har jag svårt att bärga mig till nästa gång jag får ge mig på mitt eget hår igen. Det finns ju hur mycket häftigt som helst man kan göra om man får bestämma själv, wow vad kul. Frisören kan vara lite för försiktig.

ska föreställa en selfie.image

Samuel däremot är mycket mer intresserad av att granska popcorn.image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.