Företaget ”häxan surtant”

Jag har just erfarit det absolut sämsta bemötandet någonsin från en företagare, för att i nästa stund bekräfta världens mest tillmötesgående. En minst sagt ganska omtumlande erfarenhet.
Jag söker efter en exklusiv ramlist som är mycket svår att få tag på i Sverige. Men när jag hittade ett ramföretag, det enda som eventuellt kunde ha det jag sökte och som jag då ringde upp, så hade denne man förmodligen datafobi eller något och ingen mail för ”man har väl inte tid med sånt heller!” och är du inte från Stockholm så är det bara att glömma! Efter några sekunders försök till samtal och helt utan förvarning slänger mannen gormandes på luren i örat på mig med orden, lägg ner det här. Ops!!!
Jag har faktiskt aldrig varit med om ett så överraskande och irriterat samtal, själv var jag ju bara en helt normalt undrande kund. Hur i allsina da`r kan man vara så otrevlig mot någon som dessutom kommer med en större beställning, han ville helt enkelt inte sälja. Jag har svårt att förstå hur man kan bedriva verksamhet med den attityden om man inte kallar sig ”häxan surtant” förstås.pappas flicka.

Däremot har jag haft mailkonversation med Malmbergs ramföretag och då med ett fantastiskt bemötande, raka motsatsen mot föregående och som gör allt i stället för att hjälpa till, dock har dom då inte exakt vad jag söker men jag hoppas på att kunna beställa där, för bemötandets skull det betyder så mycket.

Jag har också företag och är otroligt angelägen om att vara tillmötesgående och då visa hur viktiga de är som kontaktar mig oavsett om det bara är frågor eller en beställning, stor som liten, alla självklart lika välkommen.

Tänk till företagare!

Jag har en stressig tid nu då flera målningar ska färdigställas samtidigt, men Du är självklart VÄLKOMMEN att höra av dig!

välkommen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.