Känner mig rådlös

En smörgås på kudden en tallrik i soffan och popcorn på golvet. Hjälp, är jag världens sämsta barnuppfostrare? Jag säger till Abraham att plugga till provet, jaa svarar han plikttroget och fortsätter spela piano. Vad jag kan lova är att aldrig uttala mig om hur man får barn att lyda! smsar dom, det tar bättre då kanske? åtminstone slipper ju jag höra mitt eget tjat 😉 Ok. nu lämnar vi det.

buse
Min ateljé har känts lite giftig en tid. Jag har fått huvudvärk när jag vistats där för länge. Så upptäckte jag i går att en burk med lösningsmedel hade vält och runnit ut, inte undra på doften och förlusten av några hjärnceller. Tänk om mina paprikaplantor som jag burit in, påverkats och inte kan betraktas som ekologiska längre.

Se alla varningsmarkeringar på flaskan!!!

terpentinDenna fina är dock garanterat ekologisk, en phfysalis kom vi fram till när den utvecklade  de klassiska hängen. Elisia fick den som en pytteplanta och hade ingen aning vad det var, nu är den en meter hög exotisk och jättefin.

växt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.